P.U.A
Bosna i Hercegovina i Slovenija:

Cijena knjige i poštarine za BiH je sveukupno 35,99KM. Za Sloveniju cijena iznosi 17,99€. Budući da nije moguće knjigu slati u inozemstvo na način da primatelj plati sveukupni iznos prilikom preuzimanja pošiljke, potrebno je unaprijed uplatiti cjelokupan iznos na naš Žiro račun otvoren u jednoj banci, nakon čega mi knjigu šaljemo kao diskretno zapakirani poklon gdje ne postoje više nikakvi dodatni troškovi s tvoje strane.

Što ti je činiti?

Ispuni formular za narudžbu knjige (na dnu glavne stranice) sa svim traženim podacima, a mi ćemo te kontaktirati u najkraćem vremenskom roku i dostaviti ti sve potrebne podatke za uplatu (ime banke, broj našeg računa i svrhu uplate). Nakon što uplatiš traženi iznos na naš Žiro račun, te mi istu uplatu evidentiramo na našem računu, knjigu ti šaljemo istog (ako je to moguće s obzirom na radno vrijeme pošte) ili sljedećeg radnog dana.

Knjigu možeš očekivati unutar 5-7 radnih dana od dana kada smo mi zaprimili tvoju uplatu.

Za sve informacije stojimo ti na raspolaganju na mail adresi info@pua.com.hr

Ostale zemlje:

Cijena knjige sa dostavom je 17,99€.

Uplatu je moguće izvršiti putem western union-a, paypal-a ili skrill-a pošto momentalno nemamo u inozemstvu (osim BiH i Slovenije) otvoren žiro račun. Moguće je uplatiti i na Žiro račun u Sloveniji ili BiH, ali ta opcija je dosta skuplja za vas jer bankovni transferi u inozemstvo su poprilično skupi.

Što ti je činiti?

Ispuni formular za narudžbu knjige (na dnu glavne stranice) sa svim traženim podacima, a mi ćemo te kontaktirati u najkraćem vremenskom roku i dostaviti ti sve potrebne podatke za uplatu. Nakon što uplatiš traženi iznos, te mi istu uplatu evidentiramo, knjigu ti šaljemo istog (ako je to moguće s obzirom na radno vrijeme pošte) ili sljedećeg radnog dana.

Knjigu možeš očekivati unutar 5-7 radnih dana od dana kada smo mi zaprimili tvoju uplatu.

Predani vašem uspjehu sa ženama,
tvoji Nikola Horvat i Sandra Sajtlik